Plaatprinten.nl

E-commerce platform & integraties op maat.

Plaatprinten print alles op alles. Een duidelijke visie voor de e-commerce omgeving. Als producent én leverancier van reclameproducten zijn ze met moderne printers, freesmachines en lakstraat dagelijks druk om diverse materiaalsoorten te printen, frezen, lakken en verpakken. Dit alles voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Scroll me

De klantvraag.

Als specialist in het printen en verwerken van plaatmaterialen, was men op zoek naar een nieuw extra verkoopkanaal. In het digitale tijdperk is een webshop dan ook niet meer weg te denken. Dit alles zou wel geautomatiseerd moeten worden, zodat snelheid en continuïteit gewaarborgd konden worden.

E-commerce platform & integraties op maat

De oplossing.

Voor Plaatprinten.nl ontwikkelden we een e-commerce platform met een sterke focus op de verkoop van plaatmaterialen welke voorzien worden van een persoonlijke opdruk. We integreerden het platform met het bestaande ordermanagement en planning. Hierdoor worden online orders automatisch verwerkt, ingepland en afgehandeld. Door het platform continu door te ontwikkelen en bij te sturen, staat er voor nu én in de toekomst een gedegen oplossing als het gaat om e-commerce voor reclameproductiebedrijf Prestige.

E-commerce platform & integraties op maat

Het resultaat.

Het geautomatiseerde e-commerceplatform Plaatprinten.nl is een stabiele basis voor de online activiteiten van Prestige. Het platform is succesvol en wordt continu verbeterd om zo de commerciële inspanning verder uit te breiden. In samenwerking met het online marketingbureau wordt er hard gewerkt aan de online autoriteit en resultaat van het platform. Door blijvend te ontwikkelen en verbeteren worden aantoonbare resultaten behaald op het gebied van marketing en performance.