Onlineprojectvloer.nl

Innovatief platform voor projectstoffering.

Online Projectvloer is een vernieuwend totaalconcept op het gebied van het adviseren, leveren en stofferen van projectvloeren. Als totaalpartner met meer dan 30 jaar ervaring in de vloerenbranche bent u verzekerd van de juiste oplossing voor de vloer van uw bedrijfsruimte.

Scroll me

De klantvraag.

In de traditionele markt van projectstoffering, wilde Tapijtgroothandel Jan Eenkhoorn een onderscheidend platform oprichten waar bezoekers eenvoudig informatie en prijzen kunnen inwinnen. Waar concurrentie terughouden is als het gaat om het publiceren van tarieven en collecties, was het bij onlineprojectvloer.nl juist de bedoeling dat de bezoeker online al zoveel mogelijk informatie kon inwinnen. Zo helder en eerlijk mogelijk.

Innovatief platform voor projectstoffering

De oplossing.

We ontwikkelden een strategie en uitwerking voor het concept onlineprojectvloer.nl. Kort daarna realiseerden we een website, welke gebaseerd is op e-commerce software en daardoor veel handige functionaliteiten kent. Hierbij te denken aan: geautomatiseerde stalenmodule, leadgeneratie door middel van formulieren en handige filter en zoekfunctionaliteit. Na livegang zorgt OKE Online voor continue doorontwikkeling en optimalisatie van website en performance.

Innovatief platform voor projectstoffering

Het resultaat.

Van idee tot toonaangevende speler in de wereld van projectstoffering. Het resultaat van een intensieve samenwerking, waarbij wij als online specialisten en de klant als kenner van de vloerenbranche samen een succesvol platform mochten neerzetten. Door mee te denken in marketing en het bijsturen van de website, worden aanzienlijke resultaten geboekt en kan onlineprojectlvoer.nl de komende jaren vooruit met het innovatieve platform voor projectstoffering.