Bas Boer Noten

Redesign & partnership met focus op groei.

Bas Boer Noten is een webshop van de nieuwe generatie notenbranders van de familie Boer. Zij weten alles over noten. Bas Boer begon ooit in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de markt. Vandaag de dag is dit bedrijf uitgegroeid tot toonaangevende speler in de notenmarkt, zowel online als offline.

Scroll me

De klantvraag.

Waar Bas Boer Noten jaren geleden is gestart met een webshop in noten en aanverwante producten, werd al snel duidelijk dat dit een drijvende kracht moest gaan worden binnen de onderneming. Er werd geïnvesteerd in de online activiteiten, wat al snel leidde tot intensieve online marketing. Als OKE Online kregen wij de vraag om hier als technische specialisten in mee te ontwikkelen door de webshop te voorzien van een re-design en na de lancering hiervan, deze continu door te ontwikkelen in de vorm van optimalisatie van techniek, marketing en performance.

Redesign & partnership met focus op groei

De oplossing.

In samenwerking met Smart IM Online Marketing hebben wij een nieuwe frontend voor de website gerealiseerd. Dit alles conform de gestelde eisen en wensen, waarbij gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt is genomen. Tijdens dit traject hebben wij intensief samengewerkt met de klant en de marketeers, dit alles om elkaars verwachtingen naadloos op elkaar af te stemmen. Met de vernieuwde webshop is Bas Boer Noten klaar voor de toekomst en kan er goed gestuurd worden op de online marketing activiteiten. Na livegang zijn wij de technische partner geworden als het gaat om doorontwikkeling. Maandelijkse voeren wij releases uit van nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Dit alles is gebaseerd op data.  

Redesign & partnership met focus op groei

Het resultaat.

Door de vernieuwde webshop en doorlopende ontwikkelingen van het platform van Bas Boer Noten hebben we op diverse vlakken enorme resultaten kunnen boeken. Naast het degelijke fundament hebben resultaten mogen boeken in de vorm van conversie optimalisatie, aanzienlijk betere performance en een technisch geoptimaliseerde webshop waar zonder zorgen de beste online marketing op uitgeoefend kan worden. Door continu de prestaties te monitoren en analyseren, zorgen we als online specialisten ervoor dat de webshop groeit.