Koster & Hogeslag

Vernieuwende automotive website.

Passie voor unieke auto’s, het is de brandstof van Koster & Hogeslag Automotive. Met een uitblinkend aanbod in sportscars, youngtimers en classics is dit bijzondere familiebedrijf niet meer weg te denken uit de automotivebranche.

Scroll me

De klantvraag.

Koster & Hogeslag Automotive is klant bij OKE Online sinds het eerste uur. Door de jaren heen ontwikkelden we meerdere websites en deden dat altijd met dezelfde visie: het moet bijzonder zijn, niet standaard. Deze visie kwam ook weer naar voeren toen wij gevraagd werden de verschillende websites samen te voegen tot één krachtig platform. Het platform diende toekomstgericht, flexibel en uitbreidbaar te zijn. Een mooie opdracht waar wij met plezier aan mochten werken.

Vernieuwende automotive website

De oplossing.

Samen met de klant bepaalden we de koers voor online activiteiten, we schetsten ideeën, creëerden prototypes en uiteindelijke een interactief ontwerp. We legden een stevige basis in de vorm van een gerenommeerd en gebruiksvriendelijke beheersysteem. Tijdens het development lieten we ons gaan en kwamen we met innovatieve en vernieuwende oplossingen. Onderdelen die nog niet eerder te zien waren in de automotive branche. In samenwerking met het team van Koster & Hogeslag werd de website gevuld met eigen content en beeldmateriaal. Waarna men ook zelf aan de slag kon gaan met beheer en onderhoud van de website.

Vernieuwende automotive website

Het resultaat.

Van vier websites, naar één krachtig platform. Een mooi resultaat wat zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en beheersbare online omgeving. De krachtige identiteit welke mooi gepresenteerd wordt middels een visueel pakkend design. Een website die door het team van Koster & Hogeslag Automotive volledig beheerd en vernieuwd kan worden. Op de achtergrond blijven wij als digital partner continu doorontwikkelen en optimaliseren als het gaat op performance en resultaat.