Zonnegilde

Website met focus op conversie.

Zonnegilde is de specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelen projecten voor de zakelijke eindgebruikers, de (semi)overheid en aannemers. Door de specifieke expertise werken ze met de meest actuele technologie en producten, waardoor de klant is verzekerd van een duurzame en slimme oplossing.

Scroll me

De klantvraag.

Vanuit het marketing- en communicatiebureau welke een strategie en visuele uitwerking gemaakt heeft voor Zonnegilde, kregen wij de vraag om de nieuwe website op technisch vlak te ontwikkelen. Bij het design was een sterke focus gelegd op conversie, waarbij meerdere doelen waren gesteld. Deze doelen moesten technisch naadloos in de website verwerkt worden en gebruiksvriendelijkheid op elk apparaat stond voorop.

Website met focus op conversie

De oplossing.

De aangeleverde designs werden omgezet tot werkende website, voorzien van de nieuwste technieken en een optimale performance. In samenspraak met de klant en marketeers werd de website voorzien van de juiste content en werd de marketingmachine opgestart. Gebruiksvriendelijkheid stond voorop bij de realisatie van de nieuwe website. Bezoekers kunnen op eenvoudige wijze de gewenste informatie inwinnen, als het gaat om de duurzame energieoplossingen die Zonnegilde aanbiedt. Een sterke focus op conversie zorgt er voor dat bezoekers snel in contact komen met de specialisten van Zonnegilde.

Website met focus op conversie

Het resultaat.

Een website die aansluit bij het plan wat geschreven en ontworpen is door het marketing- en communicatiebureau. Een ultieme performance en een conversiegericht platform in de wereld van duurzame energie. Ten opzichte van de vorige website heeft Zonnegilde nu een toekomstgericht platform dat een duidelijk beeld geeft over de wereld van zonnepanelen en de complexe vraagstukken rondom dit thema.