Koraal Vastgoed

Website redesign voor vastgoed-ontwikkelaar.

Koraal Vastgoed is een onafhankelijke en risicodragende vastgoedontwikkelaar welke in staat is het complete traject rondom vastgoed te coördineren. Van concept, tot bouw en beheer. Hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel: iets bouwen voor nu én in de toekomst.

Scroll me

De klantvraag.

Samen bouwen aan de wereld van morgen. Dat is wat Koraal Vastgoed een gerenommeerde vastgoedontwikkelaar maakt. De in het oog springende gebouwen welke Koraal Vastgoed ontwikkelt, bouwt en beheert moeten op de beste manier gepresenteerd worden. Daarvoor werd ons gevraagd een moderne en frisse website te ontwikkelen. Een website welke duidelijk de verschillende disciplines weergeeft en met name een overzichtelijke weergave biedt over de gerealiseerde projecten.

Website redesign voor vastgoed-ontwikkelaar

De oplossing.

We kregen de huisstijl aangereikt en gingen aan de slag met het maken van concepten en prototypes, om uiteindelijk tot een definitief interactief ontwerp te komen. Deze vormde de basis voor het verdere vervolg. We ontwikkelden de website op maat en zorgden voor een gebruiksvriendelijke interface voor het beheer van de website. Overzichtelijkheid en eenvoud zorgen voor een optimale gebruikersbeleving. Zowel tekst als beeld werden door vakspecialisten verzorgd, waardoor het geheel aansluit bij Koraal Vastgoed. Het flexibele en uitbreidbare beheersysteem van de website zorgt voor veel kansen en mogelijkheden in de toekomst.

Website redesign voor vastgoed-ontwikkelaar

Het resultaat.

Een modern en eigentijds design en een stevig fundament. Een mooi resultaat na een prettige samenwerking tussen Koraal Vastgoed en OKE Online. Een website die bezoekers aanspreekt en overtuigt over de expertise van Koraal Vastgoed. Eenvoudig navigeren en een prettige gebruikerservaring op ieder apparaat, van mobiel tot desktop.