Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Effectieve e-commerce

Effectieve e-commerce oplossingen waarbij de focus ligt op resultaat. Wij helpen bij de bouw, de optimalisatie en de groei van de webshop.

 
 
 

E-commerce

Binnen de muren van OKE Online wordt elke dag gewerkt aan webshops voor klanten in uiteenlopende branches. De ervaring is dat een goede e-commerce oplossing geen eenmalige realisaties zijn, maar dat er continu bijgestuurd en doorontwikkeld moet worden om online groei te realiseren.

Doordachte webshops

Zonder een goed plan investeren in een webshop heeft geen nut. Daarom kijken we samen met jou naar de markt waarin je actief bent en bedenken samen een manier om een succesvolle webshop te realiseren. De online strategie vormt hierbij de basis van het project en zorgt voor de match tussen je doelgroep en je webshop.

E-commerce draait om online resultaat

Een webshop is ervoor bedoeld om omzet te genereren. Door goede oplossingen te bouwen en mee te denken met de klant hebben wij door de jaren heen samen met onze klanten interessante resultaten weten te boeken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Omzet groei van 400% in 3 jaar
  • Meer dan 40 zoekwoorden voor 1 webshop in Google top 10
  • Verdubbeling sample aanvragen door optimalisatie techniek
  • 30% meer omzet door snelheidsoptimalisatie

Het tot in detail meten van de webshops en het analyseren van het gedrag van bezoekers geeft ons inzicht in de prestaties en verbetermogelijkheden binnen de webshop. Door samen met onze klant verder te bouwen aan de online activiteiten wordt het online resultaat en rendement zichtbaar verbeterd.

E-commerce: een continu proces

De ervaring leert dat wanneer er actief aan en met de webshop gewerkt wordt er de mooiste resultaten zichtbaar worden. Door de techniek, content en gebruiksvriendelijkheid continu te meten en te verbeteren zijn wij in staat de webshop naar een hoog niveau te tillen. Hierbij denken wij ook mee met praktische zaken zoals klantenservice en logistieke vraagstukken en proberen hierin de klant te ondersteunen en te ontzorgen.

Ja, ik wil een goede webshop!

Neem de route naar online resultaat