Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Doordachte online marketing

Je online doelgroep vinden, binden en overtuigen. Van campagnes tot het verhogen van de online vindbaarheid, alleen resultaat telt.

 
 

Online marketing

Een continu proces binnen OKE Online is het uitvoeren van technische online marketing. Samen met onze partner Positie 1 werken wij aan websites en webshops die online willen groeien. Het meten, analyseren en adviseren door Positie 1 en het uitvoeren van on-site en technische optimalisatie door OKE Online zorgt voor interessante online resultaten.

Groeien door doelen te stellen

Online groei wordt gebaseerd op een plan. Een plan waarin omschreven wordt wat de missie is, welke middelen gebruikt gaan worden en wanneer dit doel bereikt moet zijn. Door als team samen te werken aan de website of webshop wordt kennis en expertise gedeeld.

"Door actief aan de slag te zijn met online marketing groeien wij online enorm. Nieuwe ideeën en oplossingen worden gedeeld en als team doorgevoerd. Dat werkt prettig!"

Wat houdt online marketing in?

Bij online marketing kan je denken aan het verbeteren van de website voor organische vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Daarnaast is adverteren met platformen als Google Adwords, Facebook en andere aanbieders een belangrijk onderdeel van effectieve marketing. Door nauwkeurig te meten en te analyseren, kunnen doelen worden bereikt door continu de werkzaamheden hier op af te stemmen.

Online marketing draait om het vinden, aanspreken en overtuigen van bezoekers op je website of webshop. Door nauwkeurig je doelgroep te selecteren, de website of webshop hier op af te stemmen draagt online marketing bij aan online resultaat.

Wat doen jullie precies?

Samen met Positie 1 werken wij aan online groei voor klanten in uiteenlopende branches. Wij verzogen o.a.:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google Adwords campagnes
  • Google Shopping campagnes
  • Facebook advertising
  • En activiteiten en advertising op andere platformen

Aan de hand van de doelgroep en doelstelling bepalen wij samen met de klant welke middelen nodig zijn om online succes te behalen. Weten welke middelen jij nodig bent?

Ja, ik wil online groeien!

Neem de route naar online resultaat

Wij voeren online marketing uit voor onder andere: