Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Websites die werken!

Websites vorm en functie geven. Geen online visitekaartje maar juist een website die doet wat het moet doen: bezoekers informeren en overtuigen.

 
 
 

Websites

Als online specialisten werken wij dagelijks aan websites voor klanten uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Al deze websites hebben één ding gemeen: ze zijn gebouwd om bezoekers een prettige gebruikerservaring te geven en te vinden wat men zoekt. Met de nodige kennis en ervaring binnen het team van OKE Online weten wij hoe een website ingericht moet zijn en hoe we een bezoeker kunnen sturen naar dat doel wat de website draagt.

Een duidelijke strategie en een pakkend design

Welk resultaat moet er behaald worden met de website? Dit is een vraag die wij stellen wanneer we starten met het bouwen van een website. Samen met de klant maken we een internetstrategie die de leidraad zal vormen voor de realisatie van de website. We bepalen de doelgroep en brengen de kansen en mogelijkheden in kaart om hier vol op te focussen.

Door samen van gedachten te wisselen en hier visueel vorm aan te geven komen we uiteindelijk bij een design waar gebruiksvriendelijkheid en interactie centraal staan. Dit noemen we ook wel de basis voor online succes.

Tijd voor actie

Het transformeren van een design naar een werkende website is iets waar wij van OKE Online écht blij van worden. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden weten wij websites te bouwen waar de klant en bezoekers blij van worden. Tijdens het coderen van websites worden de Google richtlijnen nauwkeurig in acht genomen om zo ook de inhoud van de website zo in te vullen dat de zoekmachines hier waarde aan geven.

Onze developers halen alles uit de kast om aantrekkelijk design en soepel werkende techniek te combineren tot één mooi en effectief resultaat.

De websites die wij realiseren zijn vanzelfsprekend geschikt voor elk type apparaat. Van smartphone tot desktop. De missie is om een bezoeker op elk willekeurig apparaat een uitstekende gebruikerservaring te geven.

Welke websites wij maken?

Door de jaren heen hebben wij vele websites mogen bouwen voor een brede klantenkring. Zo realiseerden wij onder andere:

  • Corporate websites
  • Product websites
  • Campagne websites
  • Landingspagina’s
  • One Page websites

Elk type website vraagt om zijn eigen aanpak. Daarom komen wij graag met jou in contact om te bespreken welke aanpak jouw website nodig heeft.

Zelf onderhouden of laten doen?

Is het ook jouw ervaring dat het plaatsen van nieuwsberichten of nieuwe producten op je website er vaak bij in schiet? Wij horen dat vaak. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het onderhoud van je website volledig door ons uit te laten voeren. Zelfs het schrijven van de teksten en het fotograferen op locatie is door ons en onze partners uit te voeren. Zo heb je zelf geen omkijken naar je website en weet je zeker dat je website altijd up-to-date is!

Ja, ik wil een goede website!

Neem de route naar online resultaat

Deze websites hebben wij ook gerealiseerd