Over ons

Wij zijn
OKE Online.

Wij helpen onze klanten bij het volledig digitaliseren van hun commerciële omgeving. Vanaf de eerste ambities tot het realiseren van de juiste middelen zoals, e-commerce, portalen en digitale orderverwerking.

Kennismaken
Scroll me

Digital partner.

Wij leggen de focus op het integraal digitaliseren van uw commerciële proces. Zo creëren wij geen tunnelvisie op marketing, maar op het volledige klanttraject. Onze oplossingen optimaliseren alle stappen vanaf het eerste contactmoment tot de nazorg na aankoop.

Als onderdeel van The Sycade Group zijn wij in staat om alle facetten van uw commerciële trajecten te optimaliseren middels digitalisering. Denk hierbij aan orderverwerking, integratie met leveranciers en logisitieke partners, en servicemodules.

Cultuur.

Wij zijn trots op de groei die OKE Online momenteel doormaakt, maar nog trotser op de cultuur die we hebben neergezet. Hard werken en plezier maken, daar draait het bij ons om. We willen gave projecten neerzetten en zijn niet bang voor wat eelt op de handen.

OKE Online komt vanuit de techniek. Daarom zul je bij ons nooit het gevoel krijgen dat we wat aan het verkopen zijn. We zijn gegroeid op basis van onze technische expertise en ons vermogen om op strategisch niveau te sparren met onze relaties.

Daarom passen wij ook perfect binnen het ecosysteem van The Sycade Group: we zijn jong, gedreven en niet schuw van hard werken- zolang er ook maar ruimte is voor een gezonde dosis lol.

Team.

Binnen OKE Online werken we met jonge enthousiaste mensen. Ieder met een eigen technische bagage en ervaring in uiteenlopende eCommerce projecten.