Over OKE Online

Samen het verschil maken. Online groeien naar een niveau waar jij als klant én wij als internetspecialisten blij van worden. Als eerste generatie internetgebruikers zijn wij opgegroeid in het digitale tijdperk en hebben wij een groot begrip van wat de kansen en mogelijkheden zijn op het internet.

 

Wij zijn OKE Online

OKE Online is een jong internetbureau met een sterke focus op techniek in combinatie met gebruiksvriendelijke vormgeving. Met een enthousiast team met internetspecialisten werken wij dagelijks aan de mooiste online oplossingen en gaan daarbij ook graag een stapje verder. Met standaard zijn wij niet tevreden, met maatwerk en effectieve oplossingen wel. Want wanneer de klant tevreden is met zijn website of webshop, dan vieren wij dit. Dit maakt OKE Online tot een bureau dat gaat voor online succes.

Online succes behalen doen we samen met de klant. Beiden hebben we onze eigen meningen en ervaringen bij online vraagstukken. Samen vinden we een oplossing waar je klant, jij en wij blij van worden. Wanneer we deze samenvoegen in één online oplossing, komen er vaak de mooiste resultaten uit voort.

 

Hoe wij werken

Bij de start van een nieuw project wordt er eerst flink verdiept in de klant en zijn doelgroep. Elke branche en doelgroep heeft namelijk zijn eigen aanpak nodig. We beginnen altijd met een strategie die de leidraad zal vormen voor het gehele project. Daarna beginnen we met het maken van concepten om uiteindelijk tot een officieel ontwerp te komen. Vervolgens kunnen we beginnen met het bouwen. Dit doen wij vol passie en tot op de pixel nauwkeurig. Na een fase van testen en doormeten maken we de website of webshop klaar voor lancering en starten we eventueel met de online marketing. Vanaf dit punt kunnen we meten en samen de route uitstippelen voor de toekomst.

 

OKE mijlpalen

OKE Online, het jonge internetbureau heeft ook een verleden. We zijn trots op wat wij bereikt hebben.

Het ontstaan van OKE Online

Wanneer je opgroeit in het digitale tijdperk waarin internet een steeds belangrijkere rol gaat spelen, ga je hier net zo lang in verdiepen tot het je hobby wordt. Zo begon Klaas Eenkhoorn in 2012 zijn eigen onderneming. Nu, een aantal jaren later kan hij terugkijken op een leerzame en mooie periode waar hij nog geen moment spijt van heeft gehad. Toen het allemaal begon was de eerste opdracht het bouwen van een website voor zijn vader, tegenwoordig wordt er binnen de muren van OKE Online gewerkt aan mooie online projecten, en dat allemaal volgens de nieuwste trends en technieken, want online staat de wereld nooit stil!

Volg ook de route naar online resultaat

Contact opnemen