Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Over OKE Online

Samen het verschil maken. Online groeien naar een niveau waar jij als klant én wij als internetspecialisten blij van worden. Als eerste generatie internetgebruikers zijn wij opgegroeid in het digitale tijdperk en hebben wij een groot begrip van wat de kansen en mogelijkheden zijn op het internet.

 

Wij zijn OKE Online

OKE Online is een jong internetbureau met een sterke focus op techniek in combinatie met gebruiksvriendelijke vormgeving. Met een enthousiast team met internetspecialisten werken wij dagelijks aan de mooiste online oplossingen en gaan daarbij ook graag een stapje verder. Met standaard zijn wij niet tevreden, met maatwerk en effectieve oplossingen wel. Want wanneer de klant tevreden is met zijn website of webshop, dan vieren wij dit. Dit maakt OKE Online tot een bureau dat gaat voor online succes.

Online succes behalen doen we samen met de klant. Beiden hebben we onze eigen meningen en ervaringen bij online vraagstukken. Samen vinden we een oplossing waar je klant, jij en wij blij van worden. Wanneer we deze samenvoegen in één online oplossing, komen er vaak de mooiste resultaten uit voort.

 

Onze werkwijze

Elk project is anders: van maatwerk website tot opencart webshop. Toch kennen alle projecten ook overeenkomsten. We willen effectieve online oplossingen maken die rendement opleveren. Daarom gebruiken we bij elk project dezelfde 3 stappen.

01.Strategie

Online succesvol worden is alleen haalbaar met een goede strategie. Wie is je doelgroep en waar kan je die doelgroep bereiken? Dat bepalen we in een duidelijke strategie, welke tijdens het gehele ontwikkelingsproces nauwkeurig gevolgd zal worden.

02.Design

Met een gedegen voorbereiding in de vorm van moodboards en schetsen werken we aan een design waar overzicht en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Tekst en beeld worden verzameld en afgestemd op de doelgroep en het doel van de website of webshop.

03.Development

De fase waarin het visuele design pixelnauwkeurig wordt omgezet naar een werkende website of webshop. Onze developers coderen volgens de nieuwste technieken en gebruiken voor elk project de juiste middelen om tot een perfect eindresultaat te komen.

 

OKE mijlpalen

OKE Online, het jonge internetbureau heeft ook een verleden. We zijn trots op wat wij bereikt hebben.

Het ontstaan van OKE Online

Wanneer je opgroeit in het digitale tijdperk waarin internet een steeds belangrijkere rol gaat spelen, ga je hier net zo lang in verdiepen tot het je hobby wordt. Zo begon Klaas Eenkhoorn in 2012 zijn eigen onderneming. Nu, een aantal jaren later kan hij terugkijken op een leerzame en mooie periode waar hij nog geen moment spijt van heeft gehad. Toen het allemaal begon was de eerste opdracht het bouwen van een website voor zijn vader, tegenwoordig wordt er binnen de muren van OKE Online gewerkt aan mooie online projecten, en dat allemaal volgens de nieuwste trends en technieken, want online staat de wereld nooit stil!

Volg ook de route naar online resultaat

Contact opnemen