Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Deurmataanhuis.nl

Iedere entree een warm welkom. Deurmataanhuis.nl is dé webshop in deurmatten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van standaard deurmat tot deurmat op maat, bij deurmataanhuis.nl wordt de beste service verleent en wordt er geprofiteerd van de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Ga naar www.deurmataanhuis.nl    

De uitdaging

De in 2013 ontwikkelde webshop voldeed niet aan de wensen en richtlijnen meer. Daarom besloot men om een nieuwe webshop te laten ontwikkelen. Niet zomaar een webshop, maar een webshop die klaar is voor de toekomst en het beheer aanzienlijk makkelijker maakt.

De oplossing

Voor Deurmataanhuis.nl bouwden wij een professionele Opencart webshop. Gebruikerservaring en webshop-beheer moesten zo veel mogelijk geoptimaliseerd worden, waarbij wij onder andere de volgende functies hebben bedacht en ingebouwd:

  • Betere klantreis - Een betere categoriestructuur en de vele filter mogelijkheden zorgen er voor dat bezoekers sneller en makkelijker bij het juiste product terecht komen
  • Product calculator - Voorheen was het assortiment beheren een behoorlijke klus, nu is dit te regelen in enkele muisklikken met de handige calculator.
  • Webshop workflow - In de oude webshop was het niet mogelijk om maatwerk matten online te bestellen, in de huidige shop gaat dit binnen enkele muisklikken en gaat de orderverwerking grotendeels geautomatiseerd.

De nieuwe webshop werd volledig volgens Google richtlijnen gebouwd en geoptimaliseerd voor de ultieme gebruikerservaring. Maandelijks wordt er uitvoerig gewerkt aan online marketing, hierbij te denken aan zoekmachine optimalisatie en Google Adwords.

Het resultaat

Het belangrijkste resultaat met de bouw van de nieuwe webshop is dat het beheren van de webshop en bestellingen aanzienlijk eenvoudiger is en veel minder tijd kost. Zo is het voor het team van Deurmataanhuis.nl mogelijk om vervolgstappen te zetten en door te groeien.

Na lancering van de nieuwe webshop kwamen de eigenaren al snel tot de ontdekking dat er veel eerder besteld werd en dat ook de gemiddelde orderbedragen aanzienlijk hoger waren dan voorheen. Kortom, potentie genoeg voor een langdurige samenwerking.

Info

Klant

Deurmataanhuis.nl
Genemuiden

Expertise

Opencart webshop
Online marketing

Tools

Opencart webshop
Google Adwords
Google Analytics
Webwinkelkeur

Meer weten over deze case?

Bel ons op 038 303 2900 of mail naar info@okeonline.nl