Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Indoor Soccer Genemuiden

Indoor Soccer is geen nieuw concept, maar was nog niet aanwezig in Genemuiden (en omstreken). Totdat John Schoemaker de kans pakte om hiermee te beginnen. Sinds oktober 2017 is het mogelijk om in een voormalig bedrijfspand diverse sportieve activiteiten uit te oefenen, waarbij Speedsoccer de belangrijkste activiteit is.

Ga naar de website van Indoor Soccer Genemuiden    

De uitdaging

Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken bij de start van een onderneming. Zo was de missie dan ook direct om een mooie en duidelijke website te bouwen die goed weergeeft welke activiteiten er te doen zijn bij Indoor Soccer Genemuiden. De accommodatie uitlichten met mooie foto’s en duidelijke teksten.

De oplossing

Voor het nieuwe bedrijf bouwden wij een maatwerk website en lanceerden we diverse Social Media pagina’s. De website werd ontworpen volgens de huisstijl en is voorzien van duidelijke teksten en sfeervolle foto’s.

Op de website is alle informatie te vinden die een bezoeker mogelijk kan zoeken. Zo zijn alle activiteiten en arrangementen duidelijk omschreven en geven de foto’s een mooie impressie van de accommodatie.

Naast de website zijn er op Facebook campagnes gestart in de openingsfase van Indoor Soccer Genemuiden. Zo werd een groot publiek bereikt en wisten binnen de kortste keren veel mensen af van de oprichting van het nieuwe concept in Genemuiden.

Het resultaat

Met name de campagnes op Facebook resulteerden in de eerste weken voor veel interactie met de doelgroep. Zo werd er veel bekeken en gedeeld en werd er een enorme doelgroep bereikt.

Met de lancering van de website is Indoor Soccer Genemuiden klaar voor de toekomst. Door bezoekers(gedrag) te meten kan er door de eigenaar van de nieuwe onderneming continu worden geanalyseerd en worden bijgestuurd.

Info

Klant

Indoor Soccer Genemuiden
Genemuiden

Expertise

Informatieve website
Social Media

Tools

Facebook
Google Analytics

Meer weten over deze case?

Bel ons op 038 303 2900 of mail naar info@okeonline.nl