Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

ITC Natural Luxury Flooring

Luxe natuurtapijten van hoge kwaliteit, kort samengevat ITC Natural Luxury Flooring. Met een breed scala aan vloerbedekking op natuurlijke basis is ITC een toonaangevende leverancier op de internationale markt voor exclusieve tapijten. Van kamerbreed tot karpet, van viscose tot wollen materialen. Met deze producten bedient men interieur designers, exclusieve winkels en architecten die oog hebben voor exclusiviteit en luxe uitstraling.

Ga naar www.itcnaturalluxuryflooring.com    

De uitdaging

Het professionaliseren van de online uitstraling van ITC, was de basis. Vervolgens werd de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ingericht, waarbij bezoekers de juiste indruk kregen over het bedrijf en de producten die aangeboden worden. Online groeien door inzet van online marketing en e-mailmarketing.

De oplossing

In de basis werd er een moderne responsive website gebouwd, waar bezoekers de juiste impressie kregen over de producten. Mooie sfeerbeelden zorgen voor beleving en geven de website de juiste uitstraling: luxe en exclusief. Wij hebben o.a. toegepast:

  • Integratie e-mailmarketing – De populaire brochure is niet langer als vrije download beschikbaar, maar wordt pas vrijgegeven na aanmelding voor de nieuwsbrief. Zo wordt er data verzameld welke voor toekomstige marketingdoeleinden gebruikt kan worden
  • Dealer exclusiviteit - Door de selectie van dealers in eigen beheer te houden, wordt er gewaarborgd dat (potentiele) klanten bij de juiste persoon terecht komen voor advies en aankoop.

Ook de online marketing voor ITC staat niet stil, zo wordt er intensief gewerkt aan de vindbaarheid in Google met vooral organische zoekresultaten op voor ITC relevante zoektermen in het juiste gebied.

Het resultaat

Het mooiste resultaat is het positieve effect hoe de website werd opgevangen door (potentiele) klanten voor ITC. De sfeer en beleving raken de bezoeker en zijn snel overtuigd om contact op te nemen of meer informatie te verschaffen.

Op het gebied van online marketing en e-mailmarketing heeft ITC een behoorlijke slag geslagen. Tegenwoordig is ITC vindbaar op relevante zoektermen en wordt er data verzameld door middel van e-mailmarketing.

Info

Klant

ITC Natural Luxury Flooring
Genemuiden

Expertise

Moderne responsive website

Tools

Integratie e-mailmarketing
Google Analytics

Meer weten over deze case?

Bel ons op 038 303 2900 of mail naar info@okeonline.nl