Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Verhoek Europe

Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 60 jaar ervaring. Het familiebedrijf met een specialisme in de transport van tapijt heeft zich ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige dienstverlener waarbij kwaliteit, betrokkenheid, service en verkrijgbaarheid hand in hand gaan. Met filialen en servicepunten op diverse plekken in Europe zoekt het bedrijf vaak goed gecertificeerd personeel, daarvoor voerden wij een campagne.

Ga naar ikbenvrachtwagenchauffeur.nl    

De uitdaging

De missie was kort en duidelijk: 50 vrachtwagenchauffeurs vinden binnen 3 maanden. Een hele uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Bekend was dat veelal deze chauffeurs niet werkloos waren, maar bij soortgelijke bedrijven in dienst waren.

De oplossing

De start van de campagne vond plaats door het bepalen van een duidelijke strategie waarin besloten werd wat de doelgroep zou zijn en hoe deze doelgroep benaderd moest worden. Daarnaast hebben we nauwkeurig gekeken naar welke middelen nodig waren om de doelgroep te vinden en te binden.

Met de realisatie van de campagne-website www.ikbenvrachtwagenchauffeur.nl is er een platform opgericht waarbij de volledige focus lag op het overtuigen van chauffeurs. Naast de website werd Social Media ingezet om de doelgroep te bereiken en te overtuigen. Ook werd Google Adwords ingezet om zoekende chauffeurs aan te spreken.

Het resultaat

Door actief aanwezig te zijn op Facebook en Google, stroomden de sollicitaties binnen. Binnen 6 weken was de missie volbracht, de 50 chauffeurs waren aangenomen. Wij zijn trots dat wij hierbij onze bijdrage hebben mogen leveren.

Info

Klant

Verhoek Europe
Genemuiden

Expertise

Campagne-website

Tools

Facebook
Google Analytics

Meer weten over deze case?

Bel ons op 038 303 2900 of mail naar info@okeonline.nl