Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Webkarpet.nl

Door uit te blinken in service en focus op klanttevredenheid is Webkarpet.nl een toonaangevende webshop in vloerkleden. Dagelijks leveren zij vloerkleden in alle soorten, maten en kleuren aan consumenten en stylisten in heel Nederland. De vloerkleden worden in eigen beheer geproduceerd, afgewerkt en verzonden. Klanten verrassen met mooie vloerkleden en unieke service, daar draait het om.

Ga naar Webkarpet.nl    

De uitdaging

Het positioneren als belangrijke online aanbieder in de wereld van vloerkleden. Het professionaliseren van de webshop door middel van inzet van slimme functionaliteiten en het meetbaar maken van resultaten, om hier de marketing op af te stemmen. Samen met Webkarpet.nl hebben we een strategie bepaald en doelen vastgesteld.

De oplossing

Door nauw samen te werken wordt er op efficiënte en succesvolle manier samengewerkt en groeit de webshop door naar een professioneel en toonaangevend niveau. De basis van Webkarpet is de realisatie van een professionele Opencart webshop die klaar is voor de toekomst. Continu wordt er doorontwikkeld waarbij o.a. de volgende functionaliteiten zijn bedacht en gerealiseerd:

  • Sample module - Bezoekers kunnen hiermee eenvoudig gratis proefstalen aanvragen en worden getriggerd door middel van e-mailmarketing automation.
  • Product calculator – Een uitgebreide productcalculator die flexibiliteit biedt voor het beheren van producten / calculaties in enkelvoud of batch, maar vooral enorm veel gebruikersgemak biedt voor bezoekers om online een vloerkleed te bestellen.
  • Leverancier koppeling – De mogelijkheid om een bestelling als productieorder naar een leverancier te sturen vanuit de webshop.

Naast technische doorontwikkeling wordt er intensief gewerkt aan de online marketing van Webkarpet.nl, hierbij te denken aan SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA en Social Media.

Het resultaat

De professionele webshop, doorlopende ontwikkeling en online marketing hebben er voor gezorgd dat Webkarpet online naar een hoog niveau gegroeid is. Meerdere jaren op rij werd de omzet verdubbeld en werd de klantenservice verder geprofessionaliseerd.

Ook in Google heeft Webkarpet een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo staat Webkarpet op meer dan 150 zoekwoorden op de 1e pagina van Google. Daarnaast is er gewerkt aan conversie-optimalisatie wat er voor gezorgd heeft dat Webkarpet meer omzet behaalt, uit bestaande bezoekersaantallen.

Info

Klant

Webkarpet.nl
Genemuiden

Expertise

Opencart webshop
Online marketing

Tools

Opencart webshop
Google Adwords
Google Analytics
Hotjar
Webwinkelkeur
Mailchimp

Meer weten over deze case?

Bel ons op 038 303 2900 of mail naar info@okeonline.nl