Loading

FulFillableBy OKE Online

By OKE Online
Een compleet pakket voor je webshop backoffice?

Met fulfillable automatiseer
en optimaliseer je alles!Krijg grip op de logistieke processen achter je webshop met Fulfillable. Hét fulfilment automatiseringspakket dat wij in eigen huis en met input van succesvolle webshopeigenaren ontwikkelden.

Creëer inzicht in en houdt overzicht op kritieke bedrijfsprocessen door inzet van eenvoudige en slimme software voor productie, orderpicking, voorraadmanagement, productassemblages, planning en het automatiseren van je zendingen. Fulfillable is de perfecte aanvulling op je bestaande IT-landschap. Koppel je webshop, boekhouding en koeriers. Focus op groei en vergroot je capaciteit.


Vraag de FulFillable demo aan

Klanten & orders

Beheer al je klantgegevens en orders in één gemakkelijke tool.

Koppel je webshop(s) en/of voeg handmatige bestellingen toe. Alle belangrijke informatie staat nu centraal opgeslagen en het overzicht is altijd compleet. 
Met het combineren van data uit verschillende bronnen is Fulfillable hét pakket waarin je dagelijks werkt. 

Orderverwerking & verzending

Met overzichtelijke order-boards krijg je inzicht in statussen van bestellingen. Je bepaalt zelf welke stappen een order moet doorlopen om uiteindelijk verzonden te worden.

Hierin zijn onder andere pick&scan en productiemodule geïntegreerd. Is de order helemaal klaar? Maak met één klik een zending aan en print de verzendlabels en pakbon volledig geautomatiseerd.
Met Fulfillable beperken we handmatige handelingen tot het minimale. Zo ben je in staat om met hetzelfde aantal resources meer werk te verzetten en geeft het op management niveau inzicht en overzicht in de logistieke processen.

Product- en voorraadbeheer

Houdt realtime voorraad bij en stuur op basis van data. Kom alles te weten over je voorraad. 

Van beschikbare items, tot reserveringen en te assembleren producten. Combineer meerdere producten tot één eind product met de handige assemblage module. Assembleer op basis van orders of data. Is een product bijna op? Krijg inzicht in je leveranciers en bestel met enkele klikken snel nieuwe voorraad. 
Wil je de voorraad tellen of balansen? Met een eenvoudig overzicht geef je medewerkers eenvoudig een telopdracht en blijf zo altijd up-to-date over de werkelijke cijfers. 

Integraties

FulFillable werkt goed samen met je bestaande softwarelandschap.

Koppel één of meerdere webshops aan FulFillable, koppel de gewenste koeriers of integreer met je bestaande boekhoudpakket.
Bestaande integraties zijn: Shopware, Opencart, Moneybird, Exact Online, UPS, DPD, Post NL, DHL, Transmission, en meer. Fulfillable is continu in ontwikkeling, mis je een integratie? Neem contact met ons op. 

Development driven

Bij OKE Online zetten we graag een stapje extra. Zo ook met Fulfillable.

Ontstaan vanuit meerdere klantvragen en ontwikkeld samen met toonaangevende e-commerce bedrijven. Elke wens wordt uitvoerig getoetst en (bijna) altijd doorgevoerd.
Maandelijks lanceren we nieuwe features, en vieren we dit als team. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen en dat onze klanten kunnen groeien. Doe je mee?

FulFillable voordelen

  • Integraties met alle software mogelijk
  • Eenvoudig te configureren
  • Geeft inzicht & overzicht
  • Verbeterd en automatiseert processen
  • Vaste scherpe tarieven
  • Ontwikkelt met klanten & specialisten
  • Maandelijks nieuwe features
  • Complete oplossing van A tot Z

Overtuigd raken van ons proces voor optimalisatie

Hoe mooi is het als je aan je webshopklanten een krachtige zelf ontwikkelde fulfilmentoplossing kunt bieden, die gebaseerd is op praktijkervaringen, doorontwikkeld is met wensen die opdrachtgevers bij je neerleggen en waaraan je continue meer functionaliteit toevoegt. Geweldig toch? 

Vanuit die gedachte ontwikkelden wij bij OKE Online ons eigen fulfilment automatiseringssysteem voor e-commerce bedrijven. We noemden het: 'FulFillable'. By OKE Online dus. FulFillable is de uitkomst van jarenlang kennis vergaren in e-commerce en nauw samenwerken met succesvolle e-commerce organisaties. Ondernemers die het klappen van de zweep kennen als het aankomt op product- en voorraadbeheer, orderverwerking en verzending; gekoppeld aan en geïntegreerd met bestaande administratieve systemen. Juist die ondernemers leveren ons dagelijks waardevolle input om oplossingen als FulFillable verder te ontwikkelen en te blijven verbeteren.

Niet alleen zijn onze developers zelf scherp op verbetering van FulFillable, ook onze klanten komen met wensen en nieuwe functionaliteit. Ontwikkelingen in e-commerce staan namelijk nooit stil. FulFillable dus ook niet. Met FulFillable verzeker je je van een volledig functioneel fulfilment systeem, waarmee je je webshop backoffice automatiseert en daarnaast maximaal optimaliseert. Stel jezelf de vraag: Wil jij als e-commerce ondernemer meer mensen om orders te verwerken? Of wil je dat jouw mensen zich bezig houden met het verbeteren van je aanbod en service naar je klanten? FulFillable zorgt ervoor dat jouw backoffice optimaal rendeert en jouw mensen zich kunnen focussen om het maximale uit jouw klanten te halen.

Laat je overtuigen door de uitmuntende FulFillable functionaliteit!
Boek een vrijblijvende demo!